Copyright Azzurra Camoglio. Powered by Blogger.

Questo blog non viene aggiornato dal novembre 2009 ma resta consultabile online per tutti i lettori.

Sto scrivendo un nuovo blog, in inglese, A Lot Like Purple.
Se vi va di saperne di più e di dare un'occhiata ai nuovi post, siete i benvenuti.

Sul nuovo blog avete anche una chance di abbonarvi alla mia newsletter mensile gratuita (in inglese), ma solo visitando il blog dal vostro browser invece che sul vostro smartphone.

Cerchi qualcosa?

Ricerca personalizzata

mercoledì 20 febbraio 2008

"BarLinguistico": il menu made in UK di domani

[Immagine da Brandykarl.Com]

Drinks
- Real Ale made in England
- English cider
- Cups of tea – Very English. Require tea-bags, milk, sugar and lemon
- English breakfast tea, Earl Gray

A tea based cocktail - Apple brandy
Tea made the English way with milk and sugar. Mixed together left to cool. Shaken over ice with a drop of cream. Poured into a shot glass or small tumbler. Finished with a drizzle of apple syrup

Cold Dishes
- Open sandwich on farmhouse white bread with thinly sliced rare roast beef, rocket, and horseradish
- Open sandwich on whole-meal bread with cream cheese, smoked salmon, lemon and black-pepper. good soft bread
- English cheeses – Good cheddar, Stilon, Wensleydale, Lancashire etc.
- Jams, marmalades – Good English preserves could be served with cheese and savory biscuits and chilled grapes. Cheese plates are a typical English dessert

Hot Meals
- Homemade sausage rolls with apple and sage – these are small parcels of puff pastry wrapped around sausage meat cooked with apples and salvia
- Potato cakes with bacon and cheese – Proper English smoked bacon
- Bacon Sandwiches

Per maggiori informazioni:
BarLinguistico
Domani appuntamento al BarLinguistico

Nessun commento: